Alles roze in Utrecht

Normaal heb ik het niet zo op roze. Maar er is een uitzondering: de Giro d’Italia!
En de Giro is gisteren gestart in Amsterdam. Vandaag gaat de eerste etappe van Amsterdam naar Utrecht en morgen de tweede van Amsterdam naar Middelburg. Via Schiedam! Als het lukt, dan weet ik hoe ik m’n pauzetijd ga besteden :-)
Rondom deze drie dagen organiseren de steden en dorpjes die worden aangedaan door de Giro-karavaan van alles. Gisteren stonden drie toertochten op het programma. De keuze ging tussen Amsterdam, Middelburg en Utrecht. Ik heb voor de laatste gekozen.
En het was een mooie tocht. Doordat met duizenden tegelijk werd gestart was er zo nu en dan wel een kort oponthoud, maar die tijd werd snel ingehaald op de stukken waar het met gemak boven de 40 km/h ging!


Volgend weekend staat weer een route op het programma die verbonden is met het hoogste-der-hoogste in het wielrennen: de muur van Geraardsbergen. Net als vorig jaar ga ik de muur met de mountainbike beklimmen als onderdeel van een mooie toertocht in en rond Geraardsbergen.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes