Meer fietsen (in België)

modderVorig weekend hebben we de 65 km tijdens de Herdermarathon gereden. Dit was met stip de mooiste toertocht die ik tot nu toe heb gereden! Echt schitterende paden, mooie omgeving en perfect georganiseerd. Kortom, we hebben genoten.
Ook het weer werkte mee. Een week eerder reden we in dezelfde omgeving nog in regenjasjes en nu was het parcours zo goed als droog. Zo goed als… Niet helemaal zoals op de foto is te zien :)

Morgen staat de grootste uitdaging tot nu toe dit jaar op het programma: de Ardennen Trophy. 85 km en 2400 hoogtemeters mountainbiken door de Ardennen bij Theux en omgeving. Wilco en ik hebben wel eens meer kilometers gefietst, maar als ik de verhalen van de verschillende fora moet geloven (en dat doe ik), dan zijn die 85 km van morgen zwaarder dan veel marathons van meer dan 100 km…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes