Kort berichtje

Het laatste bericht ging over m’n nieuwe mountainbike. Inmiddels heb ik daar alweer meer dan 600 km mee gefietst en ik ben meer dan tevreden.
Maar in de afgelopen tijd gebeurde veel meer…

Kasia en ik zijn voorzichtig gaan kijken voor een eigen huisje. Zonder dat we echt concrete plannen hadden om meteen iets te kopen, is dat wel gebeurd :)
We zitten nu in de laatste fase, dus we gaan pas juichen als alles helemaal rond is.

Ondertussen heb ik redelijk wat op m’n nieuwe mountainbike gefietst. Veel in Nederland op de relatief vlakke rondjes, maar ook een Ardennen marathon. En ook die ging prima ondanks het gemis van de achtervering. De 29-er is ruim comfortabel genoeg om alle keien en wortels goed te verteren.

De racefiets is nog relatief weinig van stal geweest, maar 1 rit is het zeker waard om te noemen. Met een grote groep oud-collega’s ben ik mee geweest met een rondje van ruim 100 km door Limburg. Het was gezellig en ik wist niet dat ik klimmen met een racefiets zo leuk zou vinden. Het smaakt naar meer!

WordPress Themes