Project 29-er gaat verder

Weer terug van een weekje snowboarden in de Franse Alpen. De sneeuw was best goed (niet zo goed als vorig jaar) en verder veel zon en goede temperaturen. En eindelijk een snowboard dat echt bij mij past!

Eenmaal thuis ben ik ook verder gegaan met de opbouw van m’n nieuwe mountainbike. Het balhoofd had ik voor de vakantie al laten plaatsen en na het laatste ritje op de Specialized Stumpjumper heb ik daar verschillende onderdelen afgehaald. Nu is het nog wachten op de wielset en dan de banden. Helaas zijn de banden die ik wil monteren nergens op voorraad :( Tijdelijk moeten er daarom iets zwaardere banden op.
Komend weekend gaan we naar Londen, dus wordt er niets opgebouwd en ook niet gefietst. Daarna hoop ik snel de eerste meters te kunnen rijden.

WordPress Themes